Menu

Richard Bakker


Projectverlichting


Licht is leven. Zonder licht is er geen bestaansrecht voor mens, dier en plant. Licht brengt een ruimte of de buitenzijde van een gebouw tot leven. Door gebruik van licht in een interieur of exterieur komen kleur en vorm tot leven. En kan een aangename sfeer worden gecreƫerd waarin u zich kunt ontspannen of waarin u juist productief kunt zijn.Richard Bakker Projectverlichting biedt u door haar ruime ervaring een gedegen advies op het gebied van verlichting en audio.Onze lichtplannen zijn gebaseerd op creativiteit en functionaliteit. Voor ieder verlichtingsvraagstuk is een oplossing!
In nauwe samenwerking met u, architect, projectinrichter, interieurbouwer of tuinontwerper maken wij een lichtplan op maat. Of het daarbij gaat om een winkel, kantoor, showroom, woning of tuin. Richard Bakker Installatietechniek Projectverlichting heeft voor iedere ruimte of omgeving een creatieve oplossing.
Wij werken samen met gerenommeerde topmerken op het gebied van verlichting en audio, waardoor kwaliteit gewaarborgd is.Tot slot staat ons eigen montageteam klaar om het lichtplan te realiseren en uw interieur en/of exterieur te laten leven.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!