Menu

Richard Bakker


BeveiligingOf het nu gaat om eenvoudige of zeer complexe elektrotechnische installatie. Wij weten precies waar we mee bezig zijn.Zowel particulier als op de zakelijke markt voelen we ons erg thuis.


Waarom beveiligen?Moderne technologie kan uw familieleden, woning en eigendommen optimaal beschermen tegen allerlei risico’s zoals inbraak, brand en waterschade, maar biedt ook ondersteuning bij calamiteiten of medische incidenten. Een professionele beveiligingsoplossing biedt u rust, u kunt vertrouwen op een systeem dat waakzaam is wanneer u dat wenst. Of u nu op vakantie bent, even naar de buren, of gewoon wanneer u van uw welverdiende nachtrust geniet!

Is beveiligen ook geschikt voor u?Jazeker! Moderne bedieningsmogelijkheden maken een betrouwbare en intuïtieve bediening voor iedereen mogelijk. Ongeacht uw gezinssamenstelling (kinderen, ouderen, slechtzienden) is de bediening gemakkelijke en veilig.

NIEUW: Beveiligingscamera
IP beveiligingscamera


Maak het inbrekers niet te makkelijk!Het is vervelend dat we überhaupt rekening moeten houden met iets als inbraak. Toch kan het overal en bij iedereen gebeuren, op ieder moment van de dag. Maar: gelukkig maken preventieve maatregelen aantoonbaar
een groot verschil.